Autor Wątek: Kwestia duszy i rozwoju  (Przeczytany 46014 razy)

Iustitia

• Gość
[#]   « 2012-11-22, 11:38:12 »
Sylvia
Theta Healing o duszach i i uwolnieniu wolnych wspomnień własnie w  aspekcie uwalniania, czyli łopatologicznie trzeba czuc swoje zwiazanie zeby puscic

Olga

• olga.sarzala@gmail.com
  • Status: Uzdrowiciel
[#]   « 2012-11-22, 10:59:32 »
Sylwia, nawiązujesz do mojego posta, wlasnie, i ja na to nawiązanie odpowiadam, że jest nie logiczne. A ty wtedy piszesz, ze nawiązujesz nie tylko do tego. gdy ewidentnie widac że do tego. Troche odwracanie kota ogonem.

łukasz, ano.

WojtekD

• Status: Obserwator
[#]   « 2012-11-22, 10:46:50 »
Odnośnie Duszy widzę że temat się przegryzł i fajnie to obserwować, gdy przestało się go marginalizować.
Jak to było w przeszłości , za czasów cudownego, bodajże.

Sylvia

• www.sylwiawolf.com
  • Sylwia A. Tender Wolf - terapeuta, trener EFT, Instruktor Theta Healing, Regreser, Matryca Energetyczna, Bars, więcej www.sylwiawolf.com Artykuły: http://www.ezosfera.pl/sylwiawolf/artykuly
  • Status: Ekspert
[#]   « 2012-11-22, 10:40:21 »
Olga
Nawiązuję do nie jednego twojego posta tutaj. Nawet cytuję pewne słowa, więc sprawa jest jasna do czego się odnoszę.
Przecież nie będę ciągle wklejała twoich postów i wszystkiego wyjaśniała, gdy, sama sobie możesz przypomnieć co napisałaś w danym temacie lub przeczytać;)

lukaszlm
I dodatkowo zasługa karmiczna i możliwość uczestniczenia w prawie łaski, gdy się tę szansę wykorzysta:)

małgosia

• Gość
[#]   « 2012-11-22, 10:09:43 »
Nawet jak to baaardzo zły duch ;D

lukaszlm

• Status: Poszukujący
[#]   « 2012-11-22, 09:51:42 »
przyjście czegoś do nas, to zawsze dobra szansa na uzdrowienie czegoś w sobie.
« Ostatnia zmiana: 2012-11-22, 09:53:37 wysłana przez lukaszlm »

małgosia

• Gość
[#]   « 2012-11-22, 09:42:20 »
To, że jakaś dusza przychodzi czy że słyszy się głosy w głowie, to nie znaczy, że jest się opętanym. To po prostu tzw. wewnętrzny teatr, umysł tworzy projekcje, bo coś jest nieprzerobione z daną osobą i go `męczy`, więc tworzy obrazy i słowa, co ma pokazać, że istnieje problem do uzdrowienia. Może w tym być energia drugiej osoby, fragment duszy, który zostawiła (czyli niekoniecznie pełna projekcja), energię tę trzeba zwrócić.

Olga

• olga.sarzala@gmail.com
[#]   « 2012-11-22, 00:45:07 »
(Logika mówi, że nawiązujesz do mojego posta)

Pa:)

Sylvia

• www.sylwiawolf.com
  • Sylwia A. Tender Wolf - terapeuta, trener EFT, Instruktor Theta Healing, Regreser, Matryca Energetyczna, Bars, więcej www.sylwiawolf.com Artykuły: http://www.ezosfera.pl/sylwiawolf/artykuly
[#]   « 2012-11-22, 00:36:56 »
Nawiązuje też do innych postów, które są tutaj.
Wystarczy tego, czas na coś innego:)

Olga

• olga.sarzala@gmail.com
[#]   « 2012-11-22, 00:25:28 »
Nie napisałam w poście poniżej ze uzdrawianie to zapraszanie do siebie syfu. Napisałam natomiast ze nie każda dusza chce uzdrowienia, zmiany.

"I praca z duszami, które przychodzą, nie polega na zapraszaniu do środka syfu, a  wręcz odwrotnie, bo na pracy w świetle i zdrowych własnych granicach"
Jeśli ktoś jest przytomny i ma dobre intencje, i umie to robić,  to zawsze tak robi bo to jest właściwa... technika.

Sylvia

• www.sylwiawolf.com
[#]   « 2012-11-22, 00:13:08 »
Sylwia, prubujesz mi wytłumaczyć ze widze tylko zło w przychodzeniu dusz.

Parafraza twoich słów to nie podejrzenie;) I nic ci nie próbuje wytłumaczyć, poza opisywaniem swojej perspektywy.
I praca z duszami, które przychodzą, nie polega na zapraszaniu do środka syfu, a  wręcz odwrotnie, bo na pracy w świetle i zdrowych własnych granicach. Przynajmniej tak jest w Theta Healing. Może to kwestia pracy różnymi metodami z tym samym tematem, że inaczej sobie to wyobrażasz i masz takie skojarzenia jak opisujesz.

Karina
:)

Olga

• olga.sarzala@gmail.com
[#]   « 2012-11-21, 23:20:15 »
Sylwia, prubujesz mi wytłumaczyć ze widze tylko zło w przychodzeniu dusz.
Tak nie jest, aż mnie dziwi ze na cos takiego wpadłaś, biorąc pod uwage fakt, że uzdrawiam  poprzez kontakt z duszami.
Jestem w punkcie gdzie jak napisałam niżej, sporo mam już odchaczone z innymi [ zresztą aż tak dużo nigdy nie miałam,  miałam robione na to analizy] i mam narazie spokój, może za jakis czas sie uaktywni cos nowego- niewiem. Mam nadzieje że ten post wyjaśnił ci juz twoje błędne podejrzenie:)

Niekażda dusza chce uzdrowienia, często chcą czegoś innego, bo sa pod silnym wpływem- i to jest juz syf i z takimi nie ma sensu "rozmawiać"
« Ostatnia zmiana: 2012-11-21, 23:22:44 wysłana przez Olga »

Karina

• Status: Obserwator
[#]   « 2012-11-21, 22:59:46 »
Inga
pisałam o próbie zbliżenia się jako próbie podejścia, żeby pogadać i pobyć przez chwilę ze sobą, poczuć się, ale coś ciężko idzie.;)
Myślę, że w jakiś sposób mnie zainteresowałaś, bo rzeczywiście tak jak pisze Sylvia, podświadomie wyczuwam, że możemy sobie coś nawzajem pomóc uzdrowić, kto wie ? ;)

Sylvia

mądrze piszesz:)
« Ostatnia zmiana: 2012-11-21, 23:03:02 wysłana przez Karina »

Sylvia

• www.sylwiawolf.com
[#]   « 2012-11-21, 21:22:24 »
Ok. Czyli uznałaś, że jak coś przychodzi, to coś złego i stąd taka reakcja cieszenia się.
Jak dla mnie nie do końca o to chodzi i dlatego nie patrzyłam na te opisy, czy sytuacje z takiej perspektywy. Raczej, że jak coś przychodzi, to szansa na uzdrowienie czegoś własnego, bo jeśli przyszło, to jest jakiś powód w osobie do której przychodzi, i ma szansę coś w sobie zmienić. Poza tym czasami to samemu było się tym "złym" w danej relacji i dlatego jakaś dusza się pojawia w otoczeniu i czeka na zwolnienie jej, bo sama nie umie, a widzi szansę u osoby , która wie jak.
Przychodzą istoty z duszą, czyli tak naprawdę nic złego, gdy powitamy ją z miłością i zrozumieniem, porozmawiamy i pozwolimy Bogu działać. Przecież naturą tych dusz jest miłość, a nie zło. A jeśli się uzdrowi, to też zwiększa się w przestrzeni, w kimś, w relacji, ilość przejawionej miłości i światła. Czyli same korzyści i pozytywy:)

Olga

• olga.sarzala@gmail.com
[#]   « 2012-11-21, 21:05:06 »
Sylwia
Ciesze się ze nic źlego do mnie nie przychodzi teraz, to źle?

A raczej: nie mam teraz podatności na to po przepracowaniu kilku tematów, moze sobie krązyć, ale czuje sie wystarczająco bezpiecznie w świetle, by zapraszac do srodka syf.

Niemniej wlasnie teraz pracuje od odcięciem sie od niskich wibracji, ale moich ktore jeszcze okresowo odzywają się i mam juz dość:)
« Ostatnia zmiana: 2012-11-21, 21:12:32 wysłana przez Olga »